Hana Zagorová - Nešlap Nelámej / Hana Zagorova Neslap Nelamej Youtube : Znám tě odjakživa, znám tě chvíli, žiju zeleně jako horská kleč.

Hana Zagorová - Nešlap Nelámej / Hana Zagorova Neslap Nelamej Youtube : Znám tě odjakživa, znám tě chvíli, žiju zeleně jako horská kleč.. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. Karel vágner karel vágner se svým orchestrem. Hana zagorová, jezinky, josef vobruba, nicky chinn, michael donald chapman, zdenek rytir. Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč.

3 мин и 28 сек. R:nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Watch the video for nešlap, nelámej from hana zagorová's zlatá kolekce / s úctou for free, and see the artwork, lyrics and similar artists. Ale k čemu je ten věčný spěch? Популярные сегодня тексты и переводы песен:

Hana Zagorova Radio King
Hana Zagorova Radio King from d11mgq5hlnsdgo.cloudfront.net
Ale k čemu je ten věčný spěch? Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Ale k čemu je ten věčný spěch? Hana zagorová, jezinky, josef vobruba, nicky chinn, michael donald chapman, zdenek rytir. Znám tě odjakživa, znám tě chvíli, žiju zeleně jako horská kleč. Ale k čemu je ten věčný spěch? Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Jeden ve druhém se nejdřív hledáme, v srdci výhonky, když klíčí, neznámé, nešlap, nelámej.

R:nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina.

Watch the video for nešlap, nelámej from hana zagorová's zlatá kolekce / s úctou for free, and see the artwork, lyrics and similar artists. Ale k čemu je ten věčný spěch? Ale k čemu je ten věčný spěch? Популярные сегодня тексты и переводы песен: Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. R:nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Video clip and lyrics nešlap, nelámej by hana zagorová. S tebou naděje, co předtím řídly, snad se mi vrátí. Hana zagorová, jezinky, josef vobruba, nicky chinn, michael donald chapman, zdenek rytir. 3 мин и 28 сек. Ten kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina.

Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Ale k čemu je ten věčný spěch? Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Hana zagorová, jezinky, josef vobruba, nicky chinn, michael donald chapman, zdenek rytir.

Hana Zagorova Neslap Nelamej Letni Kluci 1985 Youtube
Hana Zagorova Neslap Nelamej Letni Kluci 1985 Youtube from i.ytimg.com
Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Ten kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Ale k čemu je ten věčný spěch? Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. Znám tě odjakživa, znám tě chvíli, žiju zeleně jako horská kleč. Ale k čemu je ten věčný spěch? Ale k čemu je ten věčný spěch? Video clip and lyrics nešlap, nelámej by hana zagorová.

Hana zagorová — nešlap, nelámej 03:42.

Karel vágner karel vágner se svým orchestrem. Ten kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Ale k čemu je ten věčný spěch? Znám tě odjakživa, znám tě chvíli, žiju zeleně jako horská kleč. Ale k čemu je ten věčný spěch? Ale k čemu je ten věčný spěch? R:nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. Ale k čemu je ten věčný spěch? S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí. S tebou naděje, co předtím řídly, snad se mi vrátí. Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina.

Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Hana zagorová, jezinky, josef vobruba, nicky chinn, michael donald chapman, zdenek rytir. Video clip and lyrics nešlap, nelámej by hana zagorová. 3 мин и 28 сек. Ale k čemu je ten věčný spěch?

Hana Zagorova Neslap Nelamej Je Tu Doba Destu Online Vinyl Shop Gramofonove Desky
Hana Zagorova Neslap Nelamej Je Tu Doba Destu Online Vinyl Shop Gramofonove Desky from www.muzeum-hudby.cz
Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Jeden ve druhém se nejdřív hledáme, v srdci výhonky, když klíčí, neznámé, nešlap, nelámej. Hana zagorová, petr rezek, pavel zak, karel vágner, karel vágner se svým orchestrem. S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí. Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. Ale k čemu je ten věčný spěch? Ale k čemu je ten věčný spěch?

Znám tě odjakživa, znám tě chvíli, žiju zeleně jako horská kleč.

Hana zagorová, jezinky, josef vobruba, nicky chinn, michael donald chapman, zdenek rytir. Karel vágner karel vágner se svým orchestrem. Jeden ve druhém se nejdřív hledáme, v srdci výhonky, když klíčí, neznámé, nešlap, nelámej. Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Video clip and lyrics nešlap, nelámej by hana zagorová. Ale k čemu je ten věčný spěch? R:nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Ale k čemu je ten věčný spěch? Ale k čemu je ten věčný spěch? S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí. Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. 3 мин и 28 сек. S tebou naděje, co předtím řídly, snad se mi vrátí.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama